Hypotheekadviseurs.com
Alle hypotheek adviseurs onder één dak
 
   
 
Waarvoor doen wij dit ?
Ons doel is om de grootste onafhankelijk platform te worden waar consumenten op een zeer eenvoudige wijze in contact kunnen komen met meerdere hypotheekadviseurs om een vergelijking te kunnen maken. Wij willen dit bereiken omdat er volgens onderzoeken ( mede door de AFM ) duidelijk naar voren is gekomen dat gegeven adviezen voor een groot deel onjuist zijn.
De hypotheekadviseurs adviseren vaak het product waar zij het meest mee kunnen verdienen. Hierdoor lijkt het voor u als consument dat een hypotheekadviseur onafhankelijk is, terwijl dat niet altijd het geval is.
Wij willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk consumenten hun situatie door meerdere onafhankelijk adviseurs laten beoordelen, zodat u als consument altijd er vanuit kunt gaan, dat u juist geadviseerd wordt. Want tenslotte heeft u recht op een second opinion (en als het moet zelfs een fifth opinion).

Onze website zal bijdragen aan transparantie, integriteit en kwaliteitsverbetering in de hypotheekmarkt en daar zullen wij ons ook altijd voor blijven inspannen.

Nieuwsbrief
Vul uw naam en emailadres in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen !

Uw Naam
Uw Email
Vertel het door ...
Breng uw vriend(en) of familie op de hoogte brengen van deze pagina !

Uw Naam
Uw Email
Haar/zijn naam
Naar email
Bericht